dimecres, 13 de març del 2019

Us presentem la Pepeta!



Hola famílies!

Avui us volem presentar la Pepeta! La coordinadora d’AMPAs i AFAs d’escoles bressol, escoles i instituts públics de Terrassa. El nom no ha sigut fàcil de trobar però representa una dona amb empenta i decidida a millorar l’escola pública de Terrassa.

La Pepeta neix amb la finalitat d’aconseguir una escola pública participativa, universal, gratuïta, d’excel·lència i compromesa amb el canvi social. La Plataforma pretén coordinar les associacions de famílies de l’escola pública de Terrassa en la defensa d’un model d’educació basat en aquests principis. Podeu Llegir el manifest complert al següent enllaç.

Per celebrar la creació de la Pepeta s’ha organitzat una gran festa de presentació el proper 24 de març a les 10h al Parc de Vallparadís. Les AMPAs i AFAs organitzaran diferents tallers i activitats per a petits i grans on podrem conèixer-nos i pensar formes de millorar l’escola pública.

A les 12h tindrem concret de Xiula i a continuació un pícnic de germanor amb concurs de taifes inclòs.


Necessitem la vostra ajuda!

Des de les AMPAs de les diferents escoles bressol organitzarem un taller d’experimentació amb caixes i elements de cartró. Per poder dur-lo a terme necessitem la vostra col·laboració!

Us demanem que porteu caixes de cartró de diferents mides i rotllos de paper de cuina o paper de wc abans del divendres 22 de març!


Per altra banda, tota l'ajuda durant el dia de la festa serà molt benvinguda. Si podeu col·laborar donant un cop de mà contacteu amb l’AMPA a través del correu electrònic AMPA.ebm.vallparadis@gmail.com o del grup de Whatsapp de l'AMPA.




Moltes gràcies famílies! Us hi esperem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada