dilluns, 25 de març del 2019

Sant Jordi a l’EBM Vallparadís



Hola famílies!!
Falta poquet per Sant Jordi i des de l’AMPA us volem fer un seguit de propostes! Esperem que us agradin:
Intercanvi de contes!
Es tracta de que porteu un o més contes a l’escola per intercanviar-lo per algun altre que hagi portat una altra família. Perquè l’intercanvi sigui just, us demanem que porteu contes en bon estat i amb tots els seus elements (pàgines, pestanyes, encaixables, piles, etc.)
El conte l’heu de donar a la tutora del vostre fill o filla aquesta setmana (del 25 al 29 de març) i ella us donarà un val per poder escollir un altre conte el dia de la festa de Sant Jordi.
La Festa de Sant Jordi!
El dia 23 d’abril a les 15:45h farem una festa a l’escola per celebrar Sant Jordi tots plegats. Durant la festa exposarem tots els contes que haguem portat i podreu fer la tria intercanviant el val per un conte. Sobretot, heu de portar el VAL per poder fer l’intercanvi!
A part de l’intercanvi, farem un berenar, i potser també un espai de contacontes i una representació de la Llegenda de Sant Jordi (alternativa). Sempre i quan trobem voluntaris entre les famílies :)
Totes aquelles famílies que puguin col·laborar en l’organització de la festa, podeu contactar a través del correu electrònic de l’AMPA AMPA.ebm.vallparadis@gmail.com o del grup de Whatsapp de l’AMPA.
Xerrada “La literatura durant la infància”
Tal com ens ha informat la Núria, tenim una nova xerrada el proper 8 d’abril a les 18h. La xerrada serà a càrrec de l’Elena Blanco, de la Llibreria Synusia de Barcelona. En aquesta xerrada parlarem de la importància de la lectura durant la primera infància i ens presentaran diferents propostes per poder compartir amb els nostres fills i filles.

Photo by Picsea on Unsplash
Per últim, compartim alguns articles interessants sobre literatura infantil per si voleu anar obrint boca:


Moltes gràcies famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada