divendres, 9 de novembre del 2018

Comencem el mes de la música

Photo by Will Francis on Unsplash
Hola famílies!

Aprofitant que a l’escola comencem el mes de la música hem pensat en compartir amb vosaltres algunes idees que hem trobat sobre com fer un instrument musical casolà. 

Si us animeu, recordeu que a partir del dia 12 de novembre els podeu portar a l’escola!   
  • Fem un pal de pluja! No haguéssim dit mai que fos tan fàcil de fer un pal de pluja i amb tan poc material! Només necessites un rotllo de paper de cuina o similar, fil ferro, llegums secs petits i alguna cosa per decorar!
  • Fem un tambor amb material reciclat! Tot i que la proposta és una mica més elaborada que el pal de pluja, és ben fàcil fer un tambor amb una llauna gran, un globus i unes gomes de pollastre. Qui s’anima a provar-ho?
  • Fem un sonall tambor! Aquest sonall tambor és la mar de senzill de fer i dona molt de joc, ja que podeu posar arròs a dins i serveix tant de maraca com de tambor. Proveu de fer-lo amb una capsa rodona de caserio, segur que sona molt bé!
  • Fem una guitarra amb una capsa de sabates! Només necessiteu una capsa de cartró petita (de sabates, per exemple), 4 gomes elàstiques, 2 clips, un rotllo de paper de cuina i dos pals de gelat. I seguir els següents passos:Us animeu a fer-ne algun a casa? No us oblideu de compartir les vostres creacions!

Gràcies per llegir-nos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada