dilluns, 26 de novembre del 2018

Com gestionem el nadal amb infants?


Photo by Dakota Corbin on Unsplash
Hola famílies!
El calendari apreta i com cada any i els mitjans de comunicació i els comerços ens recorden que hem de començar a comprar sense parar!
El consumisme ens envaeix i sempre ho hem portat mes o menys bé però amb l’arribada dels fills tot pren un altre sentit. Per una banda, volem que estiguin contents i tinguin el que desitgen, però per altra banda, som conscients que estem educant i que hem d’intentar gestionar el consumisme de manera responsable.
I com ho fem això? La veritat és que no tenim massa idea i ens falten recursos per afrontar-ho... Per això compartim amb vosaltres una xerrada que es farà el proper dimarts 27 de novembre a les 19:30h a l’Associació Educativa Can Palet. En aquesta xerrada es parlarà sobre el joc i les joguines per a infants de 0 a 6 anys, com gestionar les trobades socials pròpies de les festes quan tenim infants petits, com gestionar la qüestió dels regals, etc.


No oblideu reservar plaça a carla.redin@canpalet.org o al telèfon 93 700 03 19!!
I si no podeu assistir o teniu ganes d’aprofundir més sobre el tema, potser també us poden ajudar els següents articles:
  • Què regalem per Nadal? Un article de l'Espai Gut amb 4 normes molt clares sobre que regalar per Nadal i com gestionar-ho amb els petits.
Esperem que sigui del vostre interès i, si teniu alguna proposta, la podeu comentar en aquesta entrada.

Gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada