dijous, 26 de novembre del 2015

Guia d’Activitats formatives destinada a mares i pares

Us fem arribar la invitació per la presentació de laGuia d’Activitats formatives destinada a mares i pares que es durà a terme el proper dimarts:


Benvolgudes mares i benvolguts pares,

Tenim la satisfacció de convidar-vos a l’acte de presentació de la nova Guia d’Activitats formatives destinada a mares i pares.

La Guia té la voluntat d’aportar a les AMPA, un instrument de dinamització, recolzament i millora d’aspectes fonamentals de la difícil però apassionant  tasca de fer de mares i pares. L’edició d’enguany es presenta amb noves activitats i renovats continguts.

Aquesta oferta d’activitats és fruit de la voluntat tant del Servei d’Educació com d’altres serveis municipals i també entitats i associacions de la ciutat que hi col·laboren amb activitats específiques. Un total de 53 propostes són les que conformen la Guia, estructurades en diferents temàtiques i formats. Així hi trobareu xerrades, tallers i visites,  tots ells amb metodologies participatives, perquè puguin esdevenir espais de debat i reflexió.

La intencionalitat és poder facilitar aquesta tasca amb activitats que permetin a les famílies conèixer millor els seus fills i filles, facilitar-ne la relació mútua, millorar personalment en molts aspectes, així com conèixer millor els entorns educatius i la pròpia ciutat.

Us convidem a la presentació de la Guia d’Activitats per a Mares i Pares que tindrà lloc el proper dimarts, 1 de desembre a les 18.30 hores al carrer Sant Isidre, 29, en el marc de la Trobada d’AMPA de Terrassa.

Amb el convenciment que aquesta Guia serà d’interès per a tots els pares i les mares de la vostra comunitat educativa, rebeu una cordial salutació.

Atentament,


Rosa M. Ribera                                                                                              Xavier Pérez
Regidora d'Educació                                                                                  Fapac-Terrassa

               Terrassa,  17  de  novembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada