dilluns, 23 de setembre del 2013

Benvinguts al blog de l'Ampa de l'EBM Vallparadís

Qui sóm?

L'AMPA sóm un grup de pares i mares amb ganes d'ajudar a tenir la millor escola possible per als nostres fills.

Què fem?

Al llarg del curs, des de l’AMPA anem organitzant tota una sèrie d’activitats i serveis que intenten assolir els objectius per als quals treballem: gaudir del temps lliure, fomentar la relació entre pares i fills, omplir necessitats específiques de les famílies, donar suport a activitats de l’Escola…  • Festes: Excursions, festes, sortides de cap de setmana… tot un seguit d’activitats per a gaudir tots plegats i fomentar el creixement i les relacions entre famílies, pares i fills.
  • Ludoteca: Els dies de reunió mensual de l’equip d’educadores, en que els nens pleguen a les 13h, l’AMPA organitza un servei d’ampliació horària de 13 a 17h.
  • Piscina: Els nens i nenes de P2 poden gaudir durant el curs de l’activitat extraescolar de piscina.
  • Casalet d’Estiu: L’estiu és molt llarg i sovint els pares no tenim tantes vacances com ens agradaria. Mentre arriben, el Casalet d’Estiu a l’Escola permet que els nens comencin a gaudir de l’estiu amb activitats refrescants, mantenint-se dintre d’un entorn que per ells, i sobretot en aquestes edats, és un referent.
  • Escola: Famílies i Escola anem plegats al mateix vaixell. Durant el curs, des de l’AMPA fem costat a moltes activitats de l’Escola, de vegades oferint suport econòmic i d’altres col·laborant-hi de forma activa. 

 Per tal de continuar treballant aquest nou curs ens cal la vostra col·laboració. Ens calen idees noves i fresques, per tant tots els suggeriments que ens envieu seran rebuts amb els braços oberts, podeu fer-ho deixant comentaris al blog o bé al correu ampaebmvallparadis@gmail.com i per descomptat us convidem a assistir a les reunions i participar-hi activament, o a col·laborar de manera puntual en qualsevol comissió que es vagi formant (preparació de festes...).

El blog
Aquest blog neix amb l'objectiu de millorar la comunicació entre els pares i mares dels alumnes de l'escola.
Volem que aquest nou canal de comunicació serveixi per a que estigueu més informats de l'actualitat de l'escola i per a facilitar que ens pogueu fer arribar les vostres propostes i idees. Recordeu que un blog es nodreix dels seus lectors i comentaris.
Ens agradaría comptar amb la vostra participació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada