dijous, 18 d’octubre del 2018

La difícil tasca de posar límits!




Hola famílies!

Com sabeu, el proper 25 d’octubre tenim la xerrada sobre Límits, a càrrec de l'Imma Brugarolas Criach.

 Per anar escalfant motors i poder plantejar tots els dubtes que tenim sobre aquest tema tan complicat, us proposem una sèrie d’enllaços que potser ens poden orientar una mica
  • Límits i criança de Míriam Tirado: Com ella mateixa diu en aquest vídeo, aquest és un dels TEMES, amb majúscules, de la criança dels nostres fills. A vegades és difícil gestionar els límits i mantenir una criança respectuosa. Amb alguns exemples la Míriam ens explica com podem aconseguir-ho.
  • Nueve consejos para poner límites sin gritar ni amenazar de Mónica Serrano: Encara que per seguir aquests 9 consell necessitaríem dues vides, algun d’ells son fàcils d’aplicar i ens poden ser útils a l’hora de gestionar els límits amb els nostres petits.
  • Cómo poner límites a los niños de manera positiva d’Armando Bastida: Com trobar l’equilibri entre llibertat i límits? Analitzant les diferents maneres d’educar l’Armando ens explica la importància dels límits i com aplicar-los sense necessitat d’enfadar-nos.
  • Límits: eines per a la vida de Paloma A. Usó: Ens explica la importància dels límits al llarg de la vida i com el temps juga un paper important. Hem de donar el temps necessari perquè puguin assimilar-los.

Quins dubtes teniu? Que en penseu sobre els límits? Normalment teniu èxit o és genera un gran drama al mig del carrer o al terra de la cuina? 

Esperem els vostres comentaris!

Ens veiem el proper 25 d'octubre de 15:15 a 16:45 h (sense infants)




Moltes gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada