dijous, 25 d’octubre del 2018

Festa de la Castanyada


Photo by Annie Spratt on Unsplash

Hola famílies!


Avui us volem proposar algunes idees senzilles per parlar de la tardor i de la Castanyada a casa. Esperem que sigui del vostre interès i no us oblideu de comentar si heu fet servir alguna de les propostes:

  • Torrar castanyes: No hi ha res com comprar les castanyes torradetes al foc que ens fa la castanyera però si un dia no voleu fer cua també les podeu torrar a casa. Aquí trobareu diferents maneres de fer-les, ja sigui al forn, al microones o als fogons.
  • Fer panellets saludables: Tots coneixem la recepta tradicional dels panellets però aquesta vegada us proposem una recepta una mica més saludable. Us atreviu a provar-la?
  • Estampar amb fulles: Heu provat mai d’estampar amb materials naturals? Les fulles son una molt bona opció per estampar sobre paper o tela. Podeu provar també amb mitja magrana o mitja llimona. A veure que surt!



No oblideu que ens veiem a la Festa de la Castanyada, el proper dia 30 d’octubre de 15:45 a 16:45 hores, al pati de l’escola!


Recordeu que necessitarem mans per ajudar a muntar el berenar, us esperem a les 15h a l’escola i a les 17h per recollir entre tots.


Moltes gràcies famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada