dimecres, 5 de desembre del 2018

Propostes solidàries per aquest Nadal

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Hola famílies!

Aquest mes de desembre el tenim ple d’activitats i propostes per celebrar junts el Nadal. Com que sabem que és complicat portar l’agenda al dia, us fem una mica de resum dels propers esdeveniments i us expliquem 2 propostes solidàries que hem iniciat des de l'AMPA:

Llumineta Solidària per la Marató!

Des d'aquest dilluns podeu trobar la llumineta solidària per la Marató a les estances de l’escola! Sortegem un lot de contes preciosos! Tota la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3 d’aquest any, dedicada a la investigació contra el càncer.


Recordeu que la participació mínima és de 3€ per llumineta i cal portar l'import exacte amb el que vulgueu col·laborar.

A continuació us detallem la relació de dies i estances on trobareu la llumineta per poder participar:
  • Dilluns 3 estarà a Espantaocells
  • Dimarts 4 a Torrent de les Bruixes
  • Dilluns 10 a Pont de Sant Pere
  • Dimecres 12 i Dijous 13 a Trenet de Vallparadís
  • Divendres 14 i dilluns 17 a Font del Rossinyol
  • Dimarts 18 i dimecres 19 a Castell Cartoixa
  • Dijous 20 i divendres 21 a Blanca de Centelles


Col·laborem amb MUA Solidaris!

MUA Solidaris és una associació que té com a objectiu recaptar fons per la investigació de la leucèmia infantil i destina el 100% dels seus beneficis a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Ja fa uns quants anys que MUA crea el seu propi BUFF ® per recaptar fons i aquest any, des de l’AMPA, volem donar el nostre suport a la iniciativa.Podeu col·laborar amb l’associació MUA comprant el BUFF ® d’aquest any amb una aportació de 15€. És un regal ideal pel Tió, amics invisibles, Nadal i Reis!

La persona que s'encarrega d'aquesta acció és l'Alba Manzanares, podeu contactar amb ella a través del seu correu electrònic (alba.manzanares@gmail.com) o comprar el buff el dia 16 de desembre, durant l'esmorzar que farem després de trobar el Tió de l'escola. Demanem que porteu l’import exacte per facilitar la gestió!

Anem a buscar el Tió!

Recordeu també que el proper 16 de desembre a les 10h ens trobarem al Parc de Vallparadís per buscar junts el Tió. Aquí teniu la convocatòria:


A cada estança trobareu un llistat per apuntar-vos i anotar que portareu per l’esmorzar conjunt, així assegurem que hi ha una mica de tot!


Ens visita el Patge Reial!

El dimarts 18 de desembre, de 15:15h a 16:45h vindrà el patge reial a l’escola per tots aquells nens i nenes que vulguin entregar-li la carta dels Reis Mags d’Orient.

Moltes gràcies per llegir-nos!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada