divendres, 2 de desembre del 2016

Sortida familiar a buscar el TIÓ


Benvolgudes famílies,



S'acosta el Nadal i com cada any toca anar a buscar el tió per a que els nostres infants abriguin i atipin fins a fer-lo cagar a l'escola dimecres 21. Ens han arribat veus que com cada any el nostre tió s'amaga als voltants de La Pastora, a l'Obac.

Des de l'AMPA volem convidar a totes les famílies a anar-lo a trobar el proper diumenge 18 de desembre. Ens trobarem a La Pastora cap a les 10:30.





Escalfarem les panxes amb una mica de coca i xocolata mentres la companyia Farga'm Teatre ens explicarà el conte del tió abans d'anar tots junts a buscar-lo cap a l'Obac Vell tot seguint un rastre de mandarines.




Per acabar, si trobem un pare o mare amb ganes de tocar la guitarra,  farem una mica de ballaruga per acomiadar-nos. Així que si toqueu la guitarra i us vé de gust poseu-vos en contacte amb l'AMPA o amb la Marta Solanilla.

Agrairem que tan aviat com sapigueu si vindreu us aneu apuntant a la llista de la porta de la vostra estança per tal de fer una mica de previsió. També que ens feu saber si el vostre fill o filla té algun tpus d'intolerància o alèrgia per tal que també hi hagi esmorzar per ell/a.

Moltes gràcies i recordeu que com més serem més riurem!!!


L'AMPA.




L’activitat es du a terme dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, un entorn preciós però que cal que conservem entre tots:
Recordeu que no és permès recolectar plantes ni agafar animals. Apreneu a conèixer i a respectar els animals i les plantes de la muntanya.
Recordeu que és expressament prohibit de fer foc i barbacoes en tot el parc.
La circulació de vehicles, bicicletes de muntanya i cavalls no és permesa fora de les carreteres i les pistes obertes al trànsit. Respecteu els senyals.
Si colliu bolets, no malmeteu el bosc utilitzant eines o excavant la terra. La conservació d'aquestes espècies depèn del manteniment del sistema d'arrels.   
No deixeu les deixalles al parc. Emporteu-vos-les i deixeu-les als contenidors de brossa selectiva.
La millor manera d'observar la natura és amb tranquil·litat i silenci. Evitem els sorolls i recordem que aquests són també contaminants.
Si aneu amb animals de companyia, porteu-los controlats al vostre costat.
Els senyals instal·lats compleixen la funció d'informar tothom. No els malmeteu.
En els diversos punts d'informació trobareu un full de suggeriments que podeu emplenar si ho creieu oportú. Ens ajudareu a la gestió del parc.
La presència i l'activitat humana han deixat tot un seguit de manifestacions al llarg del temps: esglésies, castells, masies, camins, marges, etc. Tot això constitueix un patrimoni cultural d'una gran riquesa que cal conservar.
Respecteu tots els elements que configuren el paisatge del parc. Recordeu que cal preservar-los per a les generacions futures.

El boix grèvol és una espècie protegida per la Llei. La seva recol·lecció és prohibida. Al medi natural, respecteu sempre la vegetació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada